Titre CapRumbo

CapRumbo - le Forum

Bienvenue sur le forum de CapRumbo.

Vous n'êtes pas identifié(e).

#1 2018-12-12 07:14:27

niwoeiweu
Membre
Inscription : 2018-12-12
Messages : 3

nike air footscape woven

nike-air-footscape-woven-pastel-release-date.jpg
nike schoenen dames 2018 Nike brengt het Air Footscape NM-silhouet uit, uitgevoerd in een Smoke Blue-kleurenschema. Dit model heeft een bovenwerk van premium suede geaccentueerd met ademende 360 geweven details en een stijlvol asymmetrisch vetersysteem.

nike schoenen heren zwart Andere elementen zijn: de veterveters, geborduurde Swoosh op de teenendoos, de mediale geborduurde Swoosh op het zijpaneel, de TPU-hielkap, de tong en de haktrekkoorden, allemaal boven op een lichtgewicht schuimzool, geaccentueerd met flex-groeven in de tussenzool en een rubberen wafelzool.

nike schoenen sale Een andere felbegeerde samenwerking is om de hoek. Afbeeldingen van de Black Comme des Garcons x Nike Air Footscape zijn onderweg, wat erop wijst dat er binnenkort een releasedag komt! Deze drievoudige zwarte colorway maakte zijn debuut tijdens Paris Fashion Week en is sindsdien een publiekstrekker.

nike air footscape woven De Nike Air Footscape viert dit jaar ook zijn 22e verjaardag. Deze unieke en in het oog springende voetbal-geïnspireerde klassieker blijft de sneakerwereld rammelen.

https://www.winkelhao.com/

Hors ligne

Pied de page des forums