Titre CapRumbo

CapRumbo - le Forum

Bienvenue sur le forum de CapRumbo.

Vous n'êtes pas identifié(e).

#1 2019-04-18 03:29:40

xiaobaix
Membre
Inscription : 2019-04-18
Messages : 3

Adidas Superstar

ADIDAS-SUPERSTAR-VINTAGE-WHITE-RED-BLUE-tri-color-1.jpg

Adidas Superstar blir avskalad för ett utklädat utseende med dessa nya Decon-utgåvor av den ikoniska skalskyddsskorren. Den vanliga gummibalken tå är en av de största utelämnandena från Superstar 80s Decon, som har en premieuppbyggnad i ett enstaka läderomslag på övre med en andra läderpanel för tåen, med alla vanliga linjer av skolaserad i.

Är du en fan av "Tri-Color" adidas NMD? Då kan den här senaste färgen för Adidas Superstar också vara uppe i din gränd - om du inte är i det bara för hype, förstås. Tappningslisten på den ikoniska skalskyddsskormen har en vit läder övre med Tre Stripes i alternerande blå och röda nyanser för ett sportigt utseende, vilket ger samma känsla som det eftertraktade Tri-Color-paketet med NMD R1 från slutet av förra året.

Även om Adidas Superstar fortsätter att uppfinna och driva kuvertet med silhuetter, gillar den adored Yung-1 och hela Kanye Wests Yeezy-linje, är det dess häftklammer som adidas Superstar som hjälper varumärket German Sportswear förblir en oöverträffad framgång. Medan dess rena svartvita färgschema fortfarande är en publik favorit bland alla Tre Stripes bärare, fungerar modellen också som en blank duk av olika slag, vilket gör att designers otroligt frihet när de skapar nya utseende. Den nyaste versionen av shell-toe-ikonen kallar på en lyxig kombination av satin- och snakeskinnmaterial, som stöds av en Noble Maroon-nyans för ett måste tillägg till någon Trefoil-älskares fallrotation.
https://www.skortmall.com/

Hors ligne

Pied de page des forums