Titre CapRumbo

CapRumbo - le Forum

Bienvenue sur le forum de CapRumbo.

Vous n'êtes pas identifié(e).

#1 2018-01-12 06:38:07

Dennisecop
Membre
Inscription : 2018-01-12
Messages : 4

tager to par af Stan Smith-silhuetten

Udstyrslinjen har set moderniseret overdel, Primeknit, Boost og mere alle ramt den klassiske 90s træningsserie, og nu vil en ny proces af laserskærende fræsede læderpaneler tilføre en luksuriøs finish. Olie sneaker tendens i 2017 fortsætter med dette nyeste tilbud, der er nemt en af de indgange i den mørke grønne sneaker tendens endnu. Det ligger selvfølgelig på toppen af den komplette Adidas rene boost-model.

Kendt som PalmTree Pack, tager to par af Stan Smith-silhuetten pulserende accenter af enten en elektrisk grøn eller lys rød til opgave på en premium hvid læder øverst for at fremvise et palmeblad Adidas Stan Smith mønster sprøjtet over den ikoniske tennis model. I dag ser vi et kig hos en livsstilshydelig kvinde er eksklusiv farvelægning med en dyb Night Maroon-skygge. Parret forvandler den normalt gennemsigtige midfootremme gennem et stænk af en matchende nuance og Metallic Gold berører på remmen for at matche den klassiske Gum ydersål.

Da den læder-tunge Superstar debuterede (navnet på skoens originale designer er et mysterium) og blev testet af elite atleter i 1969, bragte det Supergrips SOFTPROTECT polstring og blødt læder, men den justerbare bue støtte, ekstra stor hæl tæller og Shell-sole blev skubbet som salgs-point - den robuste gummitåsehætte til at misbruge stop-og-go-bevægelsen så unik, med hække muligvis tilføjet som en forskel fra andre toecap-skabninger.

Nu for en videnskabssted - Superstarens oprindelige sål og tå var lavet af gummi sprøjtet med polyurethan. Det betød, at gummiet var blødere og ikke-mærkende, men lerfyldstoffer, calciumcarbonat Adidas superstar og magnesiumcarbonat betød, at det ville gule i UV-lys, hærde og smuldre over tid. Ikke så godt for kollektørerne, som enhver, der havde et verdsatt par, opløser sig på deres fødder eller i boksen kan attestere til. Ingen forventede at nogen skulle bryde sig 20 år tilbage i 1970'erne.

Hors ligne

Pied de page des forums