Titre CapRumbo

CapRumbo - le Forum

Bienvenue sur le forum de CapRumbo.

Vous n'êtes pas identifié(e).

#1 2019-05-15 08:09:36

jf2bc204
Membre
Inscription : 2019-05-15
Messages : 3

Nike Air Presto X Off White Black

nike-the10-air-presto-black-white-cone_aa3830-002-bstnstore-3.jpg


Nike Skor Ny Modell 2019 är avsedd att skydda dina fötter från det kalla och regniga väderet. Den har en stretchig och syntetisk socksliknande övre, varm foder, vattenavvisande yta och markgrepp som hjälper dig att möta elementen. Den elastiska textil- och syntetplastöversidan ger också en sokliknande passform och minimalistisk utseende. Detta Triple Black-paret är ett som du kan rocka med lätthet och kommer täckt i svart allt över både övre och mellansål och yttersåle.


Nike Skor Blå mittenuppdelning fortsätter att släppas i fall-tema färgvägar och det senaste paret att släppa är klädd i en mix av Vintage Green och Hyper Orange. Denna Nike Air Presto Mid Utility har en syntetisk läder övre, en sock-liknande passform med en mid-cut krage. Ytterligare detaljer inkluderar en plast midfoot bur, en DWR (hållbar, vattenavvisande) yta på toppen av en skummadrass av phylon och gummisula.


Den nya Nike Skor Dam Svart gjorde sin debut under hösten och uppdaterad sneaker finns i en annan ny färgväg av vintagegrön. Den elastiska textil- och syntetplastöversidan ger en strumpliknande passform som också är färgad i ljus crimson för ett fint kontrastigt tvåtontema. En hållbar, vattenavstötande yta läggs också till för att hålla fötterna torra och bekväma i regnigt väder som repväskor, en matchande grön mellansula och crimson yttersula kompletterar designen helt och hållet.


Nike Air Presto X Off White Black är tillbaka med en metallisk överföring och den senaste turen är utrustad med en övre mössa med en neopren sokfodral för en lätt och andningsbar känsla. Den enkla designen är accenterad av guldfärger på toecap och bursystem som sträcker sig runt hälen. Ett par tonala runda lössnören binder modellen tillsammans, medan broderad Swoosh-märkning vid tå och vit gummisula kompletterar tvåtonssynet helt och hållet.


https://www.modellerskor.com/

Hors ligne

Pied de page des forums