Titre CapRumbo

CapRumbo - le Forum

Bienvenue sur le forum de CapRumbo.

Vous n'êtes pas identifié(e).

#1 2019-07-11 08:18:59

n3klzgmt
Membre
Inscription : 2019-07-11
Messages : 3

Adidas Sobakov Mint Green

adidas-Sobakov-Green-B41967-1.jpg


Adidas Skor Herr använder en svart knit övre med läder träffar på tungan och hälen. En unik styling av varumärkes traditionella Three Stripes wraps runt hälen i ett vitt läder också. Övre sitter på toppen av en vågig gummisula. Detta par är påfallande likartat i utförandet av Kamanda-modellen, som debuterade under Adidas Originals imprint detta förra april, som också innehöll en retro övre som liknar förflutna silhuetter och en tjock gummisula.


Adidas Skor Vita är en helt ny siluett från Three Stripes, och det är en elegant fotbollsinspirerad design. För en av sina första färgvägar är modellen täckt i svart för sin flexibla, ribba stickade övre med en stor tunga som är detaljerad med en matchande läderplåstret för högsta detalj. Ett centralt element är det vita läderet Three Stripes som omsluter hälen och sidorna, medan ett gummi genomskinligt gummiyttersula kompletterar designen helt och hållet.


Adidas Skor Nya stickade övre har dekorativa sömmar linjer som tagits från ikoniska adidas silhuetter. Också detaljerad med det klassiska tre-streckmärket, inslaget runt hälen och sedan upp över sidorna, inkluderar de sista detaljerna av skorna ett litet asymmetriskt snörningssystem och märkesdetaljer, placerad ovanpå en gummimulsåldersula.


Adidas Sobakov Mint Green har en sommar klar vit och tuggummi färgväg, med en kraftig vit stickad övre som har en unik texturerad look, och erbjuder också futuristisk Three Stripe branding som sträcker sig hela vägen från midfoten till läderhårig häl. En formad gummitygsula med ett vågigt mönster lägger också till en liten klassisk stil i livsstilfotbollssilhouetten. Även om skon erbjuder designegenskaper som liknar adidas Kamanda, stryker den stickade övre och vågiga yttersålen med ett mer modernt utseende.


https://www.rea-skor.com/

Hors ligne

Pied de page des forums