Titre CapRumbo

CapRumbo - le Forum

Bienvenue sur le forum de CapRumbo.

Vous n'êtes pas identifié(e).

#1 2019-07-12 08:23:11

sdakjpjl
Membre
Inscription : 2019-07-12
Messages : 3

Adidas NMD XR1 PK Triple White

55bde0f7f29ed1dcc6953f4e2a2226f1.jpg


Ett nytt färgat Boost-alternativ för Adidas Skor Herr Svarta kommer att släppas inom en snar framtid, eftersom vi idag får en första titt på adidas NMD XR1 Silver Boost. Den här kommande NMD XR1-utgåvan har en grå mesh övre med buttery läder detaljering på signatursidan panelbur och hälräknaren. Tonal detaljering kan också ses på snören och innerfodret. Höjdpunkten i denna NMD XR1 är utan tvivel den fulla långa Silver Boost mellansålen med matchande EVA-insatser och gummiyttersula.


Adidas Skor Nya Modell såg en re-release tidigare i år, och nu har adidas NMD XR1 fått den klassiska OG-behandlingen för den här säsongen. Precis som ovannämnda par har denna XR1-iteration en Core Black primeknit övre, med ett matchande Black caging system i mitten av foten. Den enkla och rena OG-designen är utrustad med vita bakre hälflikar med en vit övre mellansula, tillsammans med röda och blåa EVA-insatser.


Adidas Skor Navy är tillbaka på den igen denna månad när det gäller NMD XR1, eftersom de kommer att släppa massor av nya färgvägar för både män och kvinnor. Ett av de paren som släpper ut för killarna är den här Oreo-färgen som är säker på att påminna massor av personer i Ultra Boost 3.0 som släpptes tidigare i år. Den här adidas NMD XR1 är konstruerad av en Primeknit-övre som kombinerar svartvitt när man använder en glitch print / mönster. Grå läggs sedan på buret, hälen och snören. Ytterligare svarta träffar kan ses på varumärket tunga, häcksdragfliken, EVA-insatserna på mellansolen och gummiytan.


Adidas vill ha dig att ha Adidas NMD XR1 PK Triple White hela året, så att de har gett det ett nytt utseende för vintern som gör att du kan bära livsstilslöparen under de kallare månaderna. Ange NMD XR1 Winter.This winterized versionen av NMD XR1 från adidas har en mesh övre tillsammans med en ny förlängd sock-liknande ankel som liknar Tubular Doom. Andra detaljer inkluderar samma bur som vi ser på XR1, en ny hälflik, en full längd Boost mellansula och en gummi ytsula.


https://www.modellerskor.com/

Hors ligne

Pied de page des forums