Titre CapRumbo

CapRumbo - le Forum

Bienvenue sur le forum de CapRumbo.

Vous n'êtes pas identifié(e).

#1 2019-08-13 08:34:02

Banning
Membre
Inscription : 2019-07-16
Messages : 167

gesünder essen oder abnehmen

Er zijn duizenden hardlopers over de hele wereld met platte voeten en zijn prima hardlopers en gaan goed met hun problemen om. Sommige van de beste hardlopers ter wereld hebben zelfs platte voeten. Het enige wat u hoeft te doen is uw voeten goed begrijpen, de nodige voorzorgsmaatregelen nemen en Nike Air Vapormax Dames leren hoe u dit moet doen. Er zijn zoveel oplossingen voor problemen van hardlopers met platte voeten.

Leer de juiste techniek van hardlopen - Een fysiotherapeut kan u adviseren welk deel van uw voet het eerst landt tijdens het hardlopen en stappen houden. Wees je ervan bewust en leer welk type hardlopen het beste voor jou is, of het nu voorvoet, middenvoet of hiel is. Houd een rechte houding tijdens het rennen om complicaties te voorkomen wanneer u met uw platte voeten rent.
Een goede hardloopspecialist moet in staat zijn om uw pas en boog te meten en u te leren hoe u uw voeten tijdens het rennen kunt uitlijnen.
Draag goed passende schoenen - U als hardloper met platte voeten moet een goed paar hardloopschoenen kiezen om voldoende steun voor de voetboog te bieden. Voeten en looppatronen zijn er in alle maten en vormen en elk Nike Air Force 1 Femme paar voeten heeft unieke behoeften op het gebied van stabiliteit, ondersteuning en natuurlijk comfort. Vraag hulp aan een professional die u het juiste advies kan geven over welke schoenen het beste zijn voor uw platte voeten.
Orthesen - Inlegzolen kunnen in uw hardloopschoenen worden geplaatst. Deze bieden extra ondersteuning en zorgen voor een juiste uitlijning en stabiliteit van uw voeten. Krijg hulp van een fysiotherapeut om de meest geschikte inlegzolen voor u te kiezen. Orthotics kunnen op maat worden gemaakt op basis van een precieze indruk van uw voeten.

Het maakt niet uit of je een slechte dag in de training hebt, een training mist, gewond raakt of je niet aan het strikte programma van je PT houdt, in de voetsporen van de beste treedt en een manier vindt om weer op te staan ??en verder te gaan .

3. Eet goed - Als je in Adidas Tubular Femme de voetsporen treedt van de snelste Olympi?rs, moet je bereid zijn om alle zoute, bewerkte, met vet beladen junkfood opzij te zetten. De verbazingwekkende prestaties die ze behalen en de slopende uren die ze erin steken, moeten allemaal vergezeld gaan van de juiste brandstof, dus hoewel de vreemde traktatie absoluut niet uit de kaarten is - kom op, je moet een beetje leven - het betekent de hele dag gezond eten en drinken.

Als je dit in het VK leest of verwant bent met Britse tv, heb je misschien gezien dat langeafstandsloper, Mo Farah, een enorme ambassadeur is voor gezond eten en momenteel te zien is in de Quorn-commercials, adverteren met veel eiwitten en laag vetgehalte.

4. Slaap - Geweldige atleten staan ??bekend om hun perfecte balans tussen werk en privé. Ze kunnen bij het krieken van de dag wakker zijn en dagelijks tussen de zes en acht uur trainen, maar een ding dat ze niet doen, is de kaars aan beide uiteinden verbranden.

Bij het uitstralen van zoveel energie is het essentieel om een ??goede nachtrust te krijgen om je lichaam in staat te stellen de spieren en het weefsel weer op te bouwen die die dag tijdens de training zijn afgebroken. De beste atleten slapen elke nacht tussen de acht en tien uur en houden ook een si?sta na de training - het is een zwaar leven en je moet je lichaam laten herstellen als je op zoek bent naar goud.

5. Doelen - Elke atleet moet een doel hebben; hoewel het einddoel van een professionele hardloper ongetwijfeld het winnen van competities en medailles is, zou dat zeker niet hun eerste zijn geweest. Neem Usain Bolt bijvoorbeeld, hij zegt hier in een BBC-interview dat zijn eerste doel was om ervoor te zorgen dat zijn moeder in orde was. Als amateurloper kun je van alles zijn, of je nu lid wordt van je plaatselijke atletiekclub, gezonder eet of gewicht verliest. Vergeet niet dat je doelen, hoewel een uitdaging, haalbaar moeten zijn, want als ze dat niet zijn, zal dit je vooruitgang, je prestaties en je geluk belemmeren.

Elke keer als je een doel bereikt, moet je jezelf belonen en je volgende een beetje moeilijker maken om Nike Air Max 270 Dames te bereiken - misschien een lokale 5k winnen? Vergeet niet dat Usain Bolt in 2008 bij die Olympische startlijn kwam en niemand echt zijn naam kende, nu wordt hij beschouwd als een van de grootste Olympi?rs aller tijden en stelt hij zichzelf nog steeds doelen tot zijn pensioen volgend jaar, en vertelde hij onlangs een interviewer: “Het plan in die tijd is drie goud in Beijing, drie in Rio om een ??driedubbele triple te maken, en dan één in Londen, want ik ga daar alleen de 100 meter doen. Kortom, ik streef naar voortdurende grootheid. "

Hors ligne

Pied de page des forums