Titre CapRumbo

CapRumbo - le Forum

Bienvenue sur le forum de CapRumbo.

Vous n'êtes pas identifié(e).

#1 2017-04-19 00:32:30

Chapman1q
Membre
Inscription : 2017-04-19
Messages : 2

Nike Air Max 2017 Goedkope echte

nkmen-118-04_1.jpg

De drukke februari vrijlating leisteen komt tot een einde als we maart 2017 te gaan met een aantal geweldige aanbiedingen voor het weekend van 4 maart. De adidas Ultra Boost 3.0 “Triple Black” de hoogtepunten van deze woensdag vroeg schema voor de aftrap van de derde maand van het jaar op de rechtervoet. White Mountaineering heeft een komende NMD R2 Collection dat is zeker te behagen. De Nike Air Max 2017 Goedkope echte zal debuut in 6 kleurstellingen en de Nike Air Max 1 OG Sport Red keert terug in geremasterde vorm.

Lady sneakerheads zal binnenkort in staat zijn om te gaan voor het goud in opperste comfort en stijl met deze aankomende set metalen goud geaccentueerd kleurstellingen voor een trio van Flyknit Air Max hardlopers. De gouden set bevat de Air Max 1 Ultra, Nike Air Max 2017 Kopen, en moderne Air Max Thea Ultra ieder op hun eigen Flyknit constructies met een mix van zwart en metallic goud threading. Meer goud is te vinden op de naadloze synthetische overlays en in de glittered doorschijnende zool rubber.

Het begon allemaal in 1977 toen uitvinder Frank Rudy aan zijn vriend Phil Knight gesproken over dit gekke idee dat hij had: het creëren van een schoen met airbags binnen voor extra demping. De twee uiteengezet om een monster pair te maken, en zodra de heer Knight kwam terug van zijn test, ze waren off and running in een geheel nieuwe richting. Het duurde nog tien jaar aan de wereld te presenteren met de allereerste zichtbare lucht running model met de Nike Air Max 1, en nu 30 jaar later is de technologie een incrementele deel van de vooruitgang van de prestaties loopstijl geweest.Nike Air Max 2017 Opruiming

Er zijn geruchten over een komende Nike x Jordan Brand “Atmos Pack” later dit jaar, en terwijl we hebben gezien de komende atmos x Nike Air Max 2017 Nederland retro eerder vandaag, zijn we nog steeds te wachten om te zien wat Jordan Brand kookt voor die geruchten samenwerking. Het kan toeval zijn dat de Jumpman is rommelen met die Hyper Jade schaduw zo veel, of misschien zijn ze zinspeelde op de komende atmos collab met algemene releases, zoals vandaag de dag een gedetailleerde kijk op de Air Jordan 1 GS Hyper krijgen we Jade.

Naar aanleiding van de hit “All-Star” colorway van de Air Jordan 6 is een ander nieuw colorway, maar deze is speciaal voor de kinderen. De jonge Air Jordan fans getrakteerd op een schone nieuwe look voor de zesde model MJ's, met een getrommelde en geperforeerd lederen bovenkant in wit met zwart en Hyper Jade accenten-the later mintgroene accenten tinten die de colorway zijn bijnaam te geven.Nike Air Max 2017 Bestellen

Hors ligne

Pied de page des forums